16 Mayıs 2013 Perşembe

SEPE NATURAL ÜRÜNLERİ ÜCRETSİZ KARGO İLE ÖZGEBEBEK'TE



Sepe Natural A.Ş.Sepe Natural Organik Ürünler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; ilk olarak 1964 yılında Kasım Girgin tarafından Muğla ilinde Sepe Bal adı altında şahıs  firması olarak kurulmuştur. 1980'li yıllarda İzmir iline taşınarak  faaliyetine devam etmiş ve 2004 yılında Anonim Şirket haline gelmiştir.
Firmamız; Bitkisel Gıda Takviyeleri ve Arı Ürünleri başta olmak üzere Bitki Ekstreleri, Bitki Çayları, Sabit ve Uçucu Yağlar, Kozmetik Ürünleri, Sporcu Ürünleri, Arıcılık Malzemeleri, Pekmezler ve Konvensiyonel Tarım Ürünlerini üretmekte veya; Tarım ve Köy işleri Bakanlığı kontrolleri yapılarak, TS  Standartlarına ve Türk Gıda Kodeksine uygun olarak doğrudan yurtdışından temin  etmektedir.

Kendi marka ve ürünleri dışında bazı diğer firmalara da üretim yapmakta olan firmamız; ithalat,ihracat, üretim ve Türkiye geneli Toptan Satış - Pazarlama yapmaktadır.
  
İzmir ilinde 3, İstanbul ilinde 1 adet toptan ve perakende  satış mağazaları ile 
500''e yakın seçkin eczanelerde; ayrıca internetten online perakende satışı ile hizmet  vermektedir.
  
Ürünlerini  dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç etmekte olan firmamız, ürünlerinin kalitesine  ve gıda
güvenliğine önem vermektedir. Üretimini ISO22000:2005 ve GMP  standartlarında gerçekleştirmekte olan firmamız satış öncesi ve satış  sonrası verdiği servis kalitesi ile beğeni kazanmıştır.


İlginizi Çekebilecek bazı ürünler:

Propolis Kids Oral Liquid 10 x 10 ml / 300 mg


Arı Sütü(Royal Jelly) Oral Liquid 10 x 10 ml / 500 mg

ve daha birçok Sepe Natural Ürünü www.ozgebebek.com'da



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder